7+1 συμβουλές για να χάσεις το περιττό βάρος

Το καλοκαίρι έφτασε!

Αν ο στόχος σου είναι να χάσεις το περιττό βάρος και να αποκτήσεις αυτοπεποίθηση και υγεία, τα ακόλουθα 7+1 tips είναι για σένα!

1. ΚΑΘΙΕΡΩΜΕΝΑ ΓΕΥΜΑΤΑ 

Η κατανάλωση τριών κύριων γευμάτων την ημέρα σε συνδυασμό με 2-3 σνακς ενδιάμεσα συμβάλει στη διατήρηση του μεταβολισμού σου. 

2. ΙΣΟΡΡΟΠΗΜΕΝΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Η ποικιλομορφία στα τρόφιμα είναι το παν. Προσπάθησε να καταναλώνεις όλες τις ομάδες τροφίμων! Φρέσκα φρούτα και λαχανικά της εποχής με ποικιλία χρωμάτων, γεύσεων και αρωμάτων θα οδηγήσουν το σώμα σου σε πραγματική απόλαυση της τροφής!

3. ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΙΣ ΜΕΡΙΔΕΣ

Φάε αργά, αφουγκράσου τον οργανισμό σου, δε χρειάζεται να αδειάσεις το πιάτο σου αν έχεις χορτάσει και φυσικά ΔΕΝ χρειάζεσαι δεύτερη μερίδα!!

4. ΦΥΤΙΚΕΣ ΙΝΕΣ

Η προτίμηση προϊόντων ολικής άλεσης θα σε κρατήσουν χορτάτο για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, θα βοηθήσουν στην υγεία του εντέρου σου και θα διατηρήσουν τα επίπεδα του σακχάρου σου σε υγιή επίπεδα.

5. ΕΝΥΔΑΤΩΣΗ

Εσείς γνωρίζετε ποσό νερό χρειαζόμαστε ημερησίως; Περίπου 2- 2,5 λίτρα τη μέρα!!

Όχι καφέ, όχι αναψυκτικά, όχι τυποποιημένους χυμούς.. Μόνο νερό!!!

Το νερό βοηθάει στην απώλεια τοξινών του οργανισμού, στη θερμορύθμιση ,στην πέψη, αλλά και στο αίσθημα πληρότητας μειώνοντας την όρεξη.

6. ΑΠΟΦΥΓΗ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΜΕΝΩΝ ΤΡΟΦΙΜΩΝ

Το μόνο που θα κερδίσεις καταναλώνοντας επεξεργασμένα τρόφιμα είναι περιττές θερμίδες, συντηρητικά, αλάτι, ζάχαρη και πιθανότατα ένα βάρος στο στομάχι!

7. ΦΥΣΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ

Συνδύασε την υγιεινή διατροφή με την άσκηση.

Μείνε ενεργός καθημερινά, με όποιον τρόπο σε κάνει να νιώθεις πιο άνετα!

Έτσι, θα χάνεις ευκολότερα βάρος, θα βελτιώσεις τη διάθεση σου, θα κοιμάσαι καλύτερα, θα αποκτήσεις νέους φίλους, θα βελτιώσεις την υγεία σου μακροπρόθεσμα!!!

Σε περίπτωση που δυσκολεύεσαι και χρειάζεσαι μια εξατομικευμένη συμβουλή, με βάση τις δικές σου ανάγκες και προτιμήσεις ,απευθύνσου σε έναν πιστοποιημένο διαιτολόγο. 

Απευθυνθείτε στο Διάγνωση Πολυιατρεία Κοκκίνη για την άμεση και ολοκληρωμένη εξυπηρέτησή σας. Καλέστε στο ☎ 2810-763000 για την διαθεσιμότητα σε ραντεβού καθώς και για να ενημερωθείτε για τις υπόλοιπες υπηρεσίες που παρέχουμε.

Leave a reply