Γιατί είναι σημαντικό να κάνουμε μεσοθεραπείες κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού

Η μεσοθεραπεία είναι μια αισθητική θεραπεία για το δέρμα που περιλαμβάνει την έγχυση μικρών ποσοτήτων υαλουρονικού οξέος, βιταμινών, μετάλλων, αμινοξέων, και άλλων δραστικών ουσιών στο μεσόδερμα, δηλαδή το συνδετικό ιστό κ το λίπος που βρίσκονται κάτω από την επιδερμίδα.
Στόχος αυτής της θεραπείας είναι η βελτίωση της ποιότητας του δέρματος, η ενυδάτωση, η σύσφιξη, η ανανέωση καθώς και η διόρθωση αισθητικών προβλημάτων όπως ρυτίδες, χαλάρωση και απώλεια της ελαστικότητας.

Οι ουσίες που εκχύνονται είναι ειδικά σχεδιασμένες για να ενισχύσουν την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης, καθώς και να προάγουν την αναγέννηση των κυττάρων.

Γιατί είναι σημαντικό να κάνουμε μεσοθεραπείες κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού :

Ενυδάτωση του δέρματος: Το καλοκαίρι, το δέρμα μας εκτίθεται περισσότερο στον ήλιο, κάτι που μπορεί να το ξηράνει και να προκαλέσει αφυδάτωση. Η μεσοθεραπεία μπορεί να βοηθήσει στην επαναφορά της ενυδάτωσης και να κρατήσει το δέρμα απαλό και ελαστικό.

Προστασία από τις βλάβες του ήλιου: Η έκθεση στον ήλιο μπορεί να προκαλέσει φωτογήρανση και να δημιουργήσει ρυτίδες, κηλίδες και άλλα σημάδια γήρανσης. Οι ουσίες που εγχέονται κατά τη μεσοθεραπεία μπορούν να βοηθήσουν στην αντιμετώπιση αυτών των βλαβών και να προστατεύσουν το δέρμα από μελλοντικές βλάβες.

Ανάπλαση και αναζωογόνηση του δέρματος: Με τον ήλιο και την θάλασσα, το δέρμα μας μπορεί να φαίνεται κουρασμένο και θαμπό κατά τους καλοκαιρινούς μήνες. Η μεσοθεραπεία βοηθά στην παραγωγή νέου κολλαγόνου και ελαστίνης και στην αναζωογόνηση του δέρματος, προσφέροντάς του λάμψη και ζωντάνια.

Συμπερασματικά, η μεσοθεραπεία είναι μια αποτελεσματική μέθοδος για την αναζωογόνηση και ενυδάτωση του δέρματος, ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες, όταν η έκθεση στον ήλιο και η θερμότητα μπορεί να προκαλέσουν θαμπό δέρμα και αφυδάτωση.

Κλείστε τη μεσοθεραπεία σας τουλάχιστον 3 εβδομάδες πριν από το σημαντικό γεγονός ή την κοινωνική σας εκδήλωση που επιθυμείτε να λάμπετε!

Leave a reply