Εθνικό Πρόγραμμα για την Πρόληψη του Καρκίνου του Μαστού “Φώφη Γεννηματά” για γυναίκες από 45 – 49 & 70 – 74 ετών

🏥 Σε ισχύ βρίσκεται η επέκταση του Εθνικού Προγράμματος για την Πρόληψη του Καρκίνου του Μαστού “Φώφη Γεννηματά”, το οποίο πλέον συμπεριλαμβάνει και τις ηλικιακές ομάδες για γυναίκες από 45 – 49 ετών και 70 – 74 ετών, με το σύνολο των νέων δικαιούχων να ανέρχεται στις 566.494.
🩺 Όσες έχετε ενεργοποιήσει την άυλη συνταγογράφηση, θα λάβετε σταδιακά το άυλο παραπεμπτικό για δωρεάν προληπτική μαστογραφία με μήνυμα (SMS).
🆘 Αν ανήκετε στις παραπάνω ηλικιακές ομάδες και δεν έχτε ενεργοποιήσει την άυλη συνταγογράφηση, μπορείτε με τη χρήση του ΑΜΚΑ σας να απευθυνθείτε στο ιατρικό μας κέντρο και να κλείσετε το ραντεβού σας για την εξέταση, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.
👉 Συνεχίζεται κανονικά το πρόγραμμα και για τις γυναίκες που ανήκουν στις ηλικιακές όμαδες από 50-69 στο πλαίσιο του Εθνικού Προγράμματος Προσυμπτωματικού Ελέγχου ΠΡΟΛΑΜΒΑΝΩ.
👉 Το ιατρικό κέντρο ΔΙΑΓΝΩΣΗ – ΠΟΛΥΙΑΤΡΕΙΑ ΚΟΚΚΙΝΗ διαθέτει ψηφιακό μαστογράφο καθώς και έμπειρο ιατρικό προσωπικό ώστε κάθε εξεταζόμενη να λάβει εξατομεικευμένη φροντίδα.
👉 Ήδη στο ΔΙΑΓΝΩΣΗ – ΠΟΛΥΙΑΤΡΕΙΑ ΚΟΚΚΙΝΗ έχουν υποβληθεί σε ψηφιακή μαστογραφία αρκετές γυναίκες δικαιούχοι του προγράμματος εντελώς δωρεάν.
🆘 Εαν είσαι δικαιούχος του προγράμματος κλείσε άμεσα το ραντεβού σου!
☎ 2810 763000

Leave a reply