Νέο τμήμα Κλινικής Διατροφής – Διαιτολογίας

Το Διάγνωση Πολυιατρεία Κοκκίνη διευρύνει το πλέγμα υπηρεσιών που παρέχει προσθέτοντας το τμήμα της Κλινικής Διατροφής – Διαιτολογίας.

Παράλληλα, η δυνατότητα συνεργασίας των ιατρών μας με το νέο τμήμα της Κλινικής Διατροφολογίας εξασφαλίζει στον ασθενή ολιστική προσέγγιση για την αντιμετώπιση της πάθησής του.

Τι είναι η Κλινική Διατροφή- Διαιτολογία

Η κλινική διατροφή είναι ένας κλάδος της διατροφολογίας που ασχολείται με την διατροφική αξιολόγηση, διάγνωση, παρέμβαση και παρακολούθηση των αναγκών των ατόμων που αντιμετωπίζουν προβλήματα υγείας καθώς ατόμων που επιθυμούν απώλεια βάρους.

Ο κλινικός διαιτολόγος παρέχει εξατομικευμένες συμβουλές διατροφής και σχεδιάζει διατροφικά προγράμματα για τη βελτίωση της υγείας και τη διαχείριση ασθενειών.

Ποιές παθήσεις αφορά

Ο κλινικός διαιτολόγος συνεργάζεται με ανθρώπους που έχουν διάφορες παθήσεις ή καταστάσεις όπως παχυσαρκία, σακχαρώδη διαβήτη, καρδιαγγειακές παθήσεις, φλεγμονώδεις παθήσεις του εντέρου, καρκινική καχεξία, μεταβολικά νοσήματα, διατροφικές διαταραχές, παιδική παχυσαρκία.

Αξιολογεί τις διατροφικές συνήθειες των ατόμων, προσαρμόζει την παρέμβαση με στόχο τη διατροφική εκπαίδευση, τη βελτίωση της ποιότητας ζωής και τη διατήρηση της καλής υγείας.

Συνεργασία με την ιατρική μας ομάδα

Ο κλινικός διαιτολόγος βασίζεται σε επιστημονικές έρευνες και επίσημες κατευθυντήριες γραμμές για να παράσχει επαγγελματικές συμβουλές. Συνεργάζεται στενά με τα άλλα μέλη της ιατρικής μας ομάδας, για να παρέχει ολοκληρωμένη φροντίδα στους ασθενείς.

Σκοπός του νέου μας τμήματος

Εστιάζουμε στη χρήση της διατροφής ως εργαλείου για την πρόληψη, θεραπεία και διαχείριση των ασθενειών. Στόχος μας η βελτίωση της υγείας και της ποιότητας ζωής της τοπικής μας κοινότητας, που μας εμπιστεύεται για τις υπηρεσίες υγείας που παρέχουμε.

Απευθυνθείτε στο Διάγνωση Πολυιατρεία Κοκκίνη για την άμεση και ολοκληρωμένη εξυπηρέτησή σας. Καλέστε μας για την διαθεσιμότητα σε ραντεβού καθώς και για να ενημερωθείτε για τις υπόλοιπες υπηρεσίες που παρέχουμε.

☎ 2810 763000

📬 info@diagnosikokkini.gr

🌐 diagnosikokkini.gr

Leave a reply