Μεσοθεραπεία με cocktail Βιταμινών & Αμινοξέων

Η μεσοθεραπεία προσώπου είναι μια διαδικασία που περιλαμβάνει την έγχυση ενός εξατομικευμένου μείγματος βιταμινών, μετάλλων, αμινοξέων και άλλων ενώσεων απευθείας στο δέρμα για την αναζωογόνηση και την αναζωογόνηση των ιστών του προσώπου.

Χρησιμοποιείται κυρίως για την αναζωογόνηση του προσώπου και τη βελτίωση του δέρματος.

Πιο συσκεκριμένα, η μεσοθεραπεία έχει τα ακόλουθα αποτελέσματα:

● Βελτίωση της υφής του δέρματος. Μπορεί να βοηθήσει στην εξομάλυνση της τραχιάς ή ανομοιόμορφης υφής του δέρματος.

● Βελτίωση του τόνου του δέρματος. Μπορεί να συμβάλει σε έναν πιο ομοιόμορφο τόνο του δέρματος και μια πιο ομοιόμορφη επιδερμίδα.

● Μείωση των λεπτών γραμμών και των ρυτίδων. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να στοχεύσει τις λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες, ιδιαίτερα σε περιοχές που είναι επιρρεπείς στα σημάδια της γήρανσης.

● Ενισχύει την ενυδάτωση. Η μεσοθεραπεία μπορεί να συμβάλει στη βελτίωση της ενυδάτωσης του δέρματος, κάνοντάς το να φαίνεται σφριγηλό και ελαστικό.

Η διαδικασία είναι σχετικά απλή και χωρίζεται σε 2 στάδια

−Προετοιμασία διαλύματος: Ένα εξειδικευμένο μείγμα βιταμινών, μετάλλων, αμινοξέων και άλλων ουσιών παρασκευάζεται με βάση τις συγκεκριμένες ανάγκες και τους στόχους που επιθυμεί ο ασθενής να επιτύχει για του δέρματος του ατόμου.

−Έγχυση: Στη συνέχεια, το διάλυμα χορηγείται στο μεσόδερμα, το οποίο είναι το μεσαίο στρώμα του δέρματος. Αυτό γίνεται συνήθως με τη χρήση πολύ λεπτών βελονών. Ορισμένοι θεραπευτές μπορεί να χρησιμοποιούν ένα εξειδικευμένο πιστόλι μεσοθεραπείας για ακριβείς και ελεγχόμενες ενέσεις.

Σημαντικές πληροφορίες

‼ Ο πόνος κατά τη διάρκεια της διαδικασίας είναι συνήθως ελάχιστος. Ορισμένοι ιατροί μπορεί να χρησιμοποιήσουν αναισθητικές κρέμες ή τοπική αναισθησία για να μειώσουν περαιτέρω την όποια δυσφορία.

‼ Στα σημεία της ένεσης μπορεί να υπάρξει κάποια ήπια ερυθρότητα ή οίδημα αλλά αυτό συνήθως υποχωρεί σε σύντομο χρονικό διάστημα. Τα περισσότερα άτομα μπορούν να επανέλθουν στις κανονικές τους δραστηριότητες αμέσως μετά τη διαδικασία.

‼ Η αποτελεσματικότητα της μεσοθεραπείας προσώπου μπορεί να διαφέρει από άτομο σε άτομο. Τα αποτελέσματα είναι συχνά σταδιακά και μπορεί να απαιτείται μια σειρά συνεδριών για βέλτιστα αποτελέσματα.

‼ Για να διατηρηθούν τα αποτελέσματα της μεσοθεραπείας προσώπου, μπορεί να συνιστώνται περιοδικές συνεδρίες επαναληπτικής θεραπείας, ανάλογα με την ατομική σας ανταπόκριση και τη ρουτίνα φροντίδας του δέρματός σας.

‼ Όσον αφορά στην ασφάλεια, όταν εκτελείται από εξειδικευμένο και έμπειρο επαγγελματία υγείας, η μεσοθεραπεία προσώπου θεωρείται ασφαλής διαδικασία.

‼ Είναι σημαντικό να συμβουλευτείτε έναν εξειδικευμένο και έμπειρο επαγγελματία υγείας, ο οποίος μπορεί να αξιολογήσει τις συγκεκριμένες δερματικές σας ανησυχίες και να σας καθοδηγήσει σχετικά με το αν η μεσοθεραπεία προσώπου αποτελεί κατάλληλη επιλογή για εσάς με βάση τις ανάγκες σας.

Με μια ματιά

Χρόνος θεραπείας 15 – 20 λεπτά
Επίπεδο πόνου Ανώδυνα
Πότε φαίνεται το αποτέλεσμα Άμεσα, μετά την 1η συνεδρία
Τεχνική Ενέσιμη, μη επεμβατική
Αναισθησία Χωρίς ή τοπική
Διάρκεια αποθεραπείας Ήπιος ερεθισμός που υποχωρεί σε λίγες ώρες, άμεση επιστροφή στις δραστηρίοτητές σας
ΠΡΟΣΟΧΗ:
Η θεραπεία πρέπει να εφαρμόζεται από εξειδικευμένο ιατρό

🎄 Καλέστε μας στο 2810 763000 και ενημερωθείτε για τα διαθέσιμα εορταστικά μας πακέτα που αφορούν τις υπηρεσίες για την μεσοθεραπεία & PRP προσώπου 🎄

Leave a reply