Το ΔΙΑΓΝΩΣΗ – ΠΟΛΥΙΑΤΡΕΙΑ ΚΟΚΚΙΝΗ συμμετέχει στο Εθνικό Πρόγραμμα Πρόληψης κατά του καρκίνου του μαστού

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει προληπτικές εξετάσεις για τον καρκίνο του μαστού χωρίς κόστος για τον εξεταζόμενο. Απευθύνεται σε όλες τις γυναίκες ηλικίας 50 – 69 ετών που βρίσκονται στη χώρα μας και διαθέτουν ΑΜΚΑ. Οι γυναίκες δικαιούχοι θα πρέπει να μην έχουν διενεργήσει τις ίδιες διαγνωστικές εξετάσεις τους τελευταίους 12 ημερολογιακούς μήνες μήνες ή/και να μην έχουν νοσήσει από καρκίνου του μαστού εντός των τελαυταίων 5 ημερολογιακών ετών πριν την έναρξη του προγράμματος.

Οι γυναίκες δικαιούχοι της Δράσης που έχουν ενεργοποιήσει την άυλη συνταγογράφηση θα λάβουν παραπεμπτικό για ψηφιακή μαστογραφία είτε με μήνυμα στο κινητό τους, είτε με email, ενώ όσες δεν έχουν ενταχθεί στην άυλη συνταγογράφηση μπορούν να ζητήσουν από τον  γιατρό τους ή από  μονάδα υγείας να εκδώσει το σχετικό παραπεμπτικό. 

Το ΔΙΑΓΝΩΣΗ – ΠΟΛΥΙΑΤΡΕΙΑ ΚΟΚΚΙΝΗ διαθέτει ψηφιακό μαστογράφο καθώς και έμπειρο ιατρικό προσωπικό ώστε κάθε εξεταζόμενη να λάβει εξατομεικευμένη φροντίδα.

Ήδη στο ΔΙΑΓΝΩΣΗ – ΠΟΛΥΙΑΤΡΕΙΑ ΚΟΚΚΙΝΗ έχουν υποβληθεί σε ψηφιακή μαστογραφία αρκετές γυναίκες δικαιούχοι του προγράμματος εντελώς δωρεάν.  

Leave a reply